dinsdag 27 oktober 2015

Waarom verhuren via een verhuurmakelaar, Domica Rotterdam geeft tips!

Waarom verhuren via een verhuurmakelaar simpel de beste optie is!



Uw heeft besloten uw woning te gaan verhuren, een goede keuze! Maar wat nu? Hoe laat u zich goed adviseren en hoe weet u zeker dat de partij waar u zaken mee doet een gerenommeerde partij is?

Domica Rotterdam zet voor u de voordelen van verhuren via Domica Rotterdam voor u op een rij:


  1. Domica Rotterdam is aangesloten bij Brancheverenging VBO. Dit betekent dat onze dienstverlening voldoet aan de kwaliteitscriteria die de VBO van ons verlangt.
  2. Domica Rotterdam is een landelijke organisatie. Dit betekent dat onze website dagelijks bezocht wordt door duizenden woningzoekenden. Uw woning zal op onze website de maximale exposure krijgen die het verdient!
  3. Onze makelaars zijn geschoold en gekwalificeerd, zij weten waar ze het over hebben en kunnen u professioneel en goed adviseren.
  4. Door onze landelijke bekendheid weten duizenden huurders de weg naar Domica Rotterdam te vinden, het resultaat is een snel verhuurde woning!

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning via Domica Rotterdam? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!


vrijdag 9 oktober 2015

Beleggen in Vastgoed? Vraag Domica om advies!

Domica Rotterdam adviseert steeds meer vastgoedbeleggers


De economie trekt aan, dit jaar stegen de huizenprijzen weer en werden er aantoonbaar meer woningen verkocht dan in voorgaande jaren. Dat de huizenmarkt weer in de lift zit merkt Domica Rotterdam aan de stijgende vraag naar informatie over beleggingspanden van vastgoedbeleggers.  

 

"Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij kleine tot middelgrote beleggers willen begeleiden bij de aankoop van een beleggingsobject" Een slimme keuze volgens Domica. "Door ons bij de tekentafel te betrekken kunnen wij de belegger van een gedegen advies voorzien." Dit advies is niet alleen gebaseerd op droge feiten maar ook op een stuk passie van de belegger zelf. Volgens Domica Rotterdam is het een slimme keuze om juist een verhuurmakelaar te betrekken bij uw plannen om een beleggingsobject aan te schaffen. Waarom? "Omdat wij weten wat er in de huurmarkt speelt. De koop markt is een hele andere markt dan de huurmarkt. Omdat wij ons specialisme hebben in de huurmarkt kunnen wij een belegger goed adviseren. Een belegger krijgt bij ons een eerlijk advies, o.a. gebaseerd op onze ervaringen in de markt." Juist de ervaring maakt Domica tot een interessante adviseur. Doordat zij dagelijks vele objecten bezichtigen met bijvoorbeeld expats weet Domica Rotterdam exact wat deze doelgroep wilt. "Een mooi voorbeeld is onze meest recente samenwerking met Van der Vorm Vastgoed, vertelt een enthousiaste medewerker. Op ons advies heeft Van der Vorm Vastgoed 3 appartementen in de Schielandtoren omgebouwd tot volwaardige expat appartementen. Deze appartementen waren stuk voor stuk al verhuurd voordat ze af waren en wij ze online hadden kunnen plaatsen". Volgens Domica komt dit succes doordat Van der Vorm Vastgoed de aanwijzingen over indeling, kleurstellingen, prijs en meubilering van Domica goed opgevolgd heeft. "Doordat wij exact weten wat onze klanten willen, wisten we dat deze appartementen binnen no time verhuurd zouden zijn, het is mooi om te zien dat onze expertise in de praktijk goed uitpakt." 

Bent u voornemens om te investeren in vastgoed en bent u op zoek naar eerlijk advies en een sparringspartner? Neem dan contact op met Domica Rotterdam 010-268 00 24 of via email rotterdam@domica.nl