dinsdag 19 januari 2016

de Meent Rotterdam


Meent Rotterdam, waar uit eten een beleving is


Meent 1nul8


Eén van de redenen dat Rotterdam zo'n leuke stad is om te wonen is misschien wel het bruisende centrum. Wij zijn behoorlijk verknocht aan de Meent, dat is niet alleen omdat het voor ons letterlijk op een steenworp afstand ligt maar ook omdat je het letterlijk voelt bruisen als je er bent. 

1nul8 is zo'n plek. Deze hotspot leent zich voor verschillende gelegenheden. Het is de perfecte plek om lekker koffie te drinken, of te borrelen. Maar niet alleen de koffie is goed ook het eten is waanzinnig. 
De kaart is niet heel uitgebreid maar wat erop staat is van kwaliteit. Kortom, 1nul8 is de perfecte plek om een hapje te eten, te borrelen of om een zakelijke afspraak plaats te laten vinden. Het personeel is altijd vrolijk en je wordt uitstekend geholpen. Wij zijn fan!

Ben jij op zoek naar woonruimte in Rotterdam? Domica Rotterdam heeft veel woningen te huur om en nabij de Meent of Rotterdam Centrum. Voor ons volledige aanbod kan je het beste op onze website kijken: www.domica.nl/rotterdam. Maar er is meer! Zit jouw droomwoning niet in ons bestand? Neem ons dan in de arm als aanhuurmakelaar. Wij kennen de netwerken in Rotterdam die ons toegang geven tot jouw droomwoning!

Wil je meer informatie of kennis maken met ons leuke team? Neem contact met ons op via 010-268 00 24 of rotterdam@domica.nl