maandag 19 januari 2015

Biercafés in Rotterdam

Natuurlijk houden we allemaal van een drankje op de vrijdagmiddag (of elke andere dag van de week), maar vaak is het net wat lastiger om dat ene speciaal biertje bij een standaard café te kunnen bestelling. Dus soms is het wel eens fijn om een brede keuze te hebben, en gelukkig hebben al deze biercafés een top sfeer!

 Locus Publicus
Gelegen aan Oostplein, iets buiten het centrum, begin Kralingen, is Locus Publicus. Dit heerlijke biercafé heeft meer dan 200 speciaal bieren. Op tap hebben ze vijftien regelmatig wisselende bieren, waarvan zo’n 6 internationale bieren zijn.
In de winter brandt er een lekker vuurtje in de haard en ook de huiskat is niet bang om lekker bij u op schoot te komen liggen.
Natuurlijk begrijpen ze ook dat u graag meerdere bieren zou willen proberen, maar dat volle glazen wellicht iets te zwaar zullen vallen. Daarom kunt u ook een bierproeverij reserveren. Hier kunt u naar keuze een aantal bieren proberen en genieten van een paar lekkere bijpassende hapjes.

Proeflokaal Reijngoud
Het proeflokaal Reijngoud is sinds 2012 gelegen op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de With. Het Proeflokaal is een no-nonsense biercafé dat houdt van echt Rotterdams.
Ze hebben 16 bieren van de tap en meer 100 van de fles, maar u bent hier zeker ook aan het goede adres voor goede typische cafégerechten. Deze zijn namelijk ook met bier bereid. Denkt u hieraan aan biefstuk, saté, spare ribs en mosselen.




De Haagse Bluf
Vooral in de zomer heeft De Haagse Bluf de perfecte locatie aan de Haagseveer (een zijstraat van de meent). Hun terras ligt heerlijk aan het water, en doordat alle stoelen heerlijk zijn voorzien met dekentjes en genoeg heaters kunt u hier tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven.
Wederom hebben ze hier geen tekort aan bieren, en kunt u een bierproeverijtje doen van 3 of 5 glazen.
Naast heerlijk borrelen kunt u hier ook perfect kaasfondueen! Ze hebben tot wel 10 verschillende soorten kaasfondue in het assortiment!

Dus waar ben u komende vrijdag te vinden?


Heerlijk wonen in Rotterdam? Kijk voor meer informatie op Domica Rotterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten