woensdag 21 januari 2015

Wijnbars in Rotterdam

Afgelopen maandag schreef ik al waar u terecht zou kunnen voor een goed speciaal biertje. Nu is natuurlijk niet iedereen een bierliefhebber, en zijn er ook tal van mensen die liever een goede wijn drinken. Daarom vandaag, een greep uit de wijnbars in Rotterdam!

1NUL8
Waarschijnlijk de meest populaire van alle wijnbars in de stad. Gevestigd op de hoek van de Meent en de Rode Zant zit deze bar letterlijk in het midden van het centrum.  Door de hoge ramen heeft u een goed uitzicht op deze gezellige straat, en door het warme en gezellige interieur voelt u zich hier helemaal op uw gemak. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Vooral op vrijdag avond staat heel de bar vol!


 
Wijnbar Janssen en van Dijk
Een zijstraat verderop zit de wijnbar Janssen en van Dijk. Deze wijnbar is vooral frans georiënteerd, dus u kunt kiezen uit een heel assortiment heerlijke Franse wijnen. Deze wijnbar is een stuk kleiner dan 1NUL8 wat voor een knusse en gezellige sfeer zorgt. Hier kunt u ook terecht voor een lekkere bijpassende maaltijd!



Het Eigendom
Gelegen op de gezellige Witte de With is de wijnbar Het Eigendom. U bevindt zich midden in de drukke gezelligheid van de straat, en u zult merken dat Het Eigendom dan ook een populaire plek is om naartoe te gaan. Bij binnenkomst zult u onder de indruk zijn van de inrichting: de hele linker wand is gevuld met diverse wijnflessen. Mocht u een feestje geven kunt u makkelijk de bovenverdieping afhuren, die tevens uitkijkt over de rest van de bar.
Door de ruime bar die het interieur helemaal afmaakt is deze bar echt een eyecatcher van de straat. Hun wijnkaart is zeer uitgebreid; met 135 wijnen op de kaart, waarvan er 35 per glas te bestellen zijn.


Wilt u heerlijk in Rotterdam wonen? Kijk op Domica Rotterdamvoor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten