dinsdag 13 januari 2015

Het Internationale Film Festival Rotterdam

Aankomende 21 januari zal de aftrap zijn van de 44ste internationale film festival Rotterdam, die toto 1 februari zal zorgen voor culturele films, workshops, korte films, verschillende feesten en spannende premières!  Genoeg te beleven dus !

Hoewel het officiële programma nog niet online staat, is er al veel bekend wat er zoal te beleven zal zij op het festival. De kaartverkoop zal aankomende vrijdag 16 januari van start gaan, dus wees er op tijd bij!

Workshop
Een workshop als deze zal je niet snel eerder meemaken! Het IFFR organiseert namelijk een workshop hoe je een goede propagandafilm moet maken. De workshop wordt gegeven door Anna Broinowski, die zelf in Noord-Korea bij experts in de leer is geweest. Je zal ter plekke je eigen propagandafilm maken. Ervaring met films maken is niet nodig, wel is het belangrijk te weten dat de voertaal van de workshop in het Engels is.
 
Geïnteresseerd in deze workshop? Kijk hier voor meer informatie.







Volkskrantdag
Het is ondertussen een traditie geworden: de Volkskrantdag op de laatste dag van het festival. Deze afsluiter is een vertoning van vijf films achter elkaar, op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam. Dit zal duren van 10.00 tot 22.00 uur, maar het daadwerkelijke programma blijft geheim tot de dag tevoren. Vanaf dan kunt u ook de filmroute vinden!


Mind the Gap Nights
De Mind the Gap Nights is de derde late-night-symbiose tussen IFFR, het tijdschrift Gonzo, in Worm Rotterdfam. Hier zullen elke dag muzikanten, videokunstenaars en filmmakers een onvergetelijke avond verzorgen.  


Natuurlijk is dit op lange na niet alles, maar het geeft een goede indicatie van de grote diversiteit van dit evenement.

Morgen zal het complete programma op de website bekend gemaakt worden!

Wilt u heerlijk wonen in Rotterdam? Kijk op Domica Rotterdam

voor meer informatie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten