donderdag 18 september 2014

De Meent


De Meent is een snel opkomende bruisende straat in hartje centrum Rotterdam. De straat biedt u een scala van uitgaansmogelijkheden en exclusieve shops. Als u de straat opkomt vanaf de Coolsingel ziet u aan uw linkerhand het oude postkantoor die open staat voor bijzondere evenementen, zoals afgelopen winter de Da Vinci expositie.  

Shoppen
De Meent huisvest een aantal van de luxere winkels van de stad. Met winkels zoals Profuomo, Prego, SuperTrash en nog veel meer, kunnen zowel mannen als vrouwen goed terecht. De grote markt grenst even verderop aan de straat, waar u elke dinsdag en zaterdag uw ogen uit kunt kijken naar de verschillende producten die ze daar aanbieden.

Restaurants en Bars
Wilt u een pauze tijdens het shoppen? Geen probleem! Aan de Meent zijn namelijk ook een tal van de populairste bars en restaurants van de stad. Houdt u van een goede wijn? Dan kunt u zeker terecht bij de wijnbar 1nul8. Wilt u liever neerstrijken op een van de terrassen op het marktplein, dan kunt u goed terecht bij Pol of van Zanten.
Gaat u meer voor de grotere trek? Dan zijn er een tal van goede restaurants die u op uw wensen bedienen. Zo is er Brasserie Dudok, verreweg de bekendste eetgelegenheid van de meent, met hun patisserie die een naamsbekendheid heeft over het hele land. Naast de lekkerste gebakjes kan men er ook een heerlijk hapje en een drankje doen in het pittoresk Bauhaus-stijl restaurant.

Lifestyle
Zoekt u meer dan alleen kleding? Dan kunt u een van de lifestyle speciaalzaken bezoeken. Aan het begin van de straat vindt u de street art galerie melikepainting. Schuin hiertegenover is de galerie Art Collection die een ruime collectie heeft van art prints van de bijzondere plekken van Rotterdam. Als u verderop in de straat naar rechts gaat zijn er tevens verschillende design winkels in de Pannekoekstraat.  

De Meent heeft alles te bieden wat u nodig heeft! Wilt u in de buurt van de Meent wonen? Dat kan! Kijk voor meer informatie op DomicaRotterdam


.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten