dinsdag 16 september 2014

Markthal Rotterdam


Na lang tegen een bouwput aan gekeken hebben zal per 1 oktober toch eindelijk de officiƫle opening zijn van de nieuwe Markthal van Rotterdam! Wie graag cultuur snuift in andere wereldsteden zal niet onbekend zijn met het idee van een overdekte markthal, deze in Rotterdam zal een nieuwe dimensie geven aan dit begrip.


Vanaf oktober kan men entree maken in de grootste overdekte Fresh Food Market van Europa. De 12000 m2 verkoopruimte zal verdeeld worden over 100 versunits, 15 food shops, 8 restaurants, 228 appartementen en een parkeergarage voor 1200 auto’s. De perfecte place to be voor de echte foodies.


Ook de kunstliefhebber zal er hier zijn ogen uit kunnen kijken. Bijpassend bij het thema van de hal zal het kunstwerk, uitgestrekt over de gehele binnen gevel van de hal, een scala van etenswaren presenteren. Als hedendaagse variant op de stillevens van oude meesters uit de Nederlandse schilderkunst heeft Arno Coenen zijn idee uitgewerkt als fotografische 3D-Afbeeldingen.




Daar houdt de luxe die de markthal biedt nog niet op. De 228 huur- en koop- appartementen bevinden zich op een unieke locatie in Rotterdam. 5 minuten lopen van de koopgoot en een prachtig uitzicht over de Maas of de Laurenskerk maken deze woningen one of a kind.

Wij kijken zeker uit naar de opening! Jullie ook?


Wonen in de Markthal? Dat kan! Kijk op Domica Rotterdam voor meer informatie.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten