dinsdag 23 december 2014

Kerst in Rotterdam

Kerstcircus Ahoy
Al 44 jaar op een rij wordt het kerstcircus in Ahoy georganiseerd. Ook dit jaar is het weer een prachtig optreden met humor, vertedering, sensatie en verwondering. Als grootste en oudste kerstcircus van Nederland hebben ze natuurlijk wel hun naam hoog te houden; het is zeker elk jaar een bijzondere voorstelling. Het circus presenteert u stuk voor stuk de allerbeste circusnummers uit de hele wereld.
 
Kerstwandeling
Tussen 20 en 24 december vertrekt er dagelijks een gratis kerstwandeling met de Rotterdamse gids Eveline van Wanrooij. De tour neemt je langs de mooiste, leukste en gezelligste plekken om kerst te beleven in Rotterdam.

De wandeling is dagelijks om 15.30 uur en 24 december om 14.30. Reserveren kan bij Rotterdam Info.


Kerstmarkt Rotterdam Centrum
Van Zaterdag 6 december tot en met zondag 4 januari vindt op de Lijnbaan en Binnenwegplein een gezellige kerstmarkt plaats. Hier kunt u heerlijke feestelijke lekkernijen benutten, of diverse verrassende decembercadeautjes inslaan. Het is een markt die in alle opzichten de warme en gemoedelijke sfeer van Kerst uitstraalt!





Schaatsen
Helaas vriest het nog niet in het land, en schaatsen op natuurijs zal het dan ook niet worden met de kerst. Gelukkig zijn er een paar opties om toch te kunnen genieten van deze heerlijk Nederlandse wintersport.
De schaatsbaan van Rotterdam bevindt zich op het terrein van de hockeyclub Leonidas in Kralingen. Ze hebben een 400-meterbaan en een 800m2 funbaan. Voor slechts 5 euro kunt u hier terecht. Ook met kerst zijn ze open, maar houdt u wel rekening met de openingstijden!

In Plaswijckpark hebben ze ook een tijdelijke schaatsbaan opgezet. U kunt hier schaatsen op de ruim 100m2 overdekte kunstschaatbaan. Dit is niet het enige wat Plaswijckpark te bieden heeft: heel het park is in de winterse sferen ondergedompeld. Voor €11.20 p.p. kunt u hier met heel het gezin van genieten!

 Wilt u heerlijk wonen in Rotterdam? Kijk snel op Domica Rotterdam! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten