donderdag 13 november 2014

Fietsen door de stad

Wandelen is natuurlijk een gezonde en leuke manier om de stad te leren kennen. Het internet en de Rotterdamse VVV zal ook in de mogelijkheid zijn om een overvloed van wandelroutes aan u mee te geven… maar, wat is er nou Hollandser dan fietsen?

Rotterdam heeft veel bezienswaardigheden uitgespreid over een grote oppervlakte en daarom is het bijna onmogelijk om in een wandeling alles te zien. Op de fiets is dit al wat beter te doen. Er zijn verschillende opties voor een fietsdagje.

1.       Internet/VVV

U kunt naar het VVV kantoor, of gewoon een route van het internet pikken, naar uw wensen. Zo zijn er de centrum routes die u langs alle top bezienswaardigheden voeren, maar mocht u daar niet voor in de stemming zijn, dan kunt u ook verschillende natuurroutes kiezen.

Met de hulp van Fietsen in Regio Rotterdam kunt u zelfs uw eigen perfecte route samenstellen! U hoeft alleen maar aan te vinken wat u wilt in uw fietsroute en de website doet de rest voor u.


2.       Fietsroute met Gids
Natuurlijk worden er ook fietsroutes aangeboden met gids! Deze arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf 2 uurtjes fietsen tot aan een heel dagprogramma. Wederom kan je hier kiezen wat je wilt zien: De Inner City? Oud & Nieuwbouw? Of ben je eigenlijk heel benieuwd naar de havens van Rotterdam? De dag arrangementen zijn uitgerust met lunch, koffie en een drankje op verschillende populaire tenten van Rotterdam.
Natuurlijk kunt u hierbij ook een fiets huren! Kijk voor meer informatie op Rotterdam Bycycle



3.       Dinertocht op de fiets
We zouden geen Nederlanders zijn als we de fiets voor alles zouden gebruiken. We fietsen vaak naar dat ene etentje, of naar die ene kroeg. Nu is een drie gangen diner bij drie verschillende restaurants gemengd met fietstochtjes tussendoor. Dit kan gedaan worden onder begeleiding van een gids, die u onder het fietsen ook leuke feitjes en weetjes over de stad kan vertellen.
Of u kunt uw gezelschap in teams verdelen en al puzzelend naar het volgende restaurant fietsen.
Kijkt u zeker eens op Rotterdamse Uitjes voor leuke ideeën voor een avondje of dagje uit! 


Zo zijn er nog veel meer opties om Rotterdam op de fiets te verkennen. Heeft u al gedacht aan een kroegentocht? Of misschien een speurtocht? De mogelijkheden zijn oneindig!


Wilt u heerlijk wonen in Rotterdam? Neemt u eens een kijkje op Domica Rotterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten